On the flea

I helgen var det megaloppis på Svenska mässan och jag hade till en början lyckats glömt bort detta, trots att jag dagen innan hade bestämt mig för att gå på lördagen. Därför blev det en snabbvända på söndagen istället.
Tänk alla dessa bord man passerar. Vad mycket bråte där ligger! Samtidigt så är det som ett enda stort smörgåsbord av berättelser om varje människa vars hörna man passerar.
 Jag & Maria gick förbi ett bord fullsmockat med grodor. På det bordet måste det ha legat ett x- antal timmars terapi som slutligen fått en att sälja av allt. Frågan är ju bara hur vederbörande skulle lyckas kränga av alla dessa varianter..
 
Jag lyckades hitta en del saker men vissa tog sådana ockerpriser! Det slutar ju med att de får gå hem med skiten i alla fall, för jag köper fan inte begagnade kläder till överpriser om det inte är något alldeles särskilt med dem.
 Jag köpte en klänning för 15:- som gick i exakt samma nyans som håret är inomhus. Den sydde jag om. Sömmarna blev inte helt 100% då jag klippte lite för mycket i tyget men det ska förhoppningsvis inte granskas av någon. "Mina ögon är här uppe".
Som ni kan se finns ett par mörka fläckar på klänningen, vilket jag orsakade av någon anledning. Flottiga händer? Typiskt alltså.. Och flott på kläder= Lev med det.
Men min nya grej har verkligen blivit second hand. ÄLSKAR det verkligen!
 
Jag stylade bara till den lite på tredje bilden med ett skärp som är lite för stort för dockfan.
 
25:-. Jag ska sy in det lite grann bara.

Kommentarer
Postat av: Skogsraah ☾

Sjukt snygg den sista!

Svar: Den är skitsnygg! :D
belaland.se

2014-02-26 @ 18:31:06
URL: http://skogsraah.blogg.se
Postat av: Sandra - Trillingmamma

Snyggt! :D

Får du fettfläckar på kläder kan du få bort dom med lite yes-diskmedel.. :)

Svar: Tack :D

Ja, om det inte vore för att Yes är elakt mot djur så hade jag kunnat använda det :P
Nåt annat tips?
belaland.se

2014-03-02 @ 12:25:02
URL: http://sandravardag.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0