10 frågor

1. Odödlig film: Hotet från underjorden har allt. Blod, bacon och humor. 90- talets succé.
2. Musik som alltid funkar: Om inte Iron Maiden, så är det i varje fall inte skönsång från fiskmåsen i Den lilla sjöjungfrun.
3. Bästa sättet att röra på dököttet: Springa, eller simma i kapp äldre damer i kort, permanentat hår med lika krulligt könshår utanför baddräkten. Att de inte hinner drunkna så sakta de simmar. Det är ju sällan fjädervikter med i den klassen heller.
4. Drömhuset: Jag kan fan inte hjälpa det men jag har en viss förkärlek till slott. Har aldrig varit ett men det ser bra fint ut. En får köpa folk som kan damma bara. Powermetal- varning. Bara svärd som saknas.
5. Käk från: Medelhavet. Särkskilt italien. Friterade risbollar med soltorkade tomater, pasta al dente med vitlök osv. 
6. Dummaste jag hört: Mycket ska man höra innan öronen trilla av och konkurrensen är hård. Men det mesta som talar för kvinnohat finns garanterat med på listan.
7. Det finns ingen: Som jag är så trött på som mig själv. 
8. Typiskt svenskt: Först kom jag att tänka på Bert Karlsson som ju är så jävla svensk och får en att vilja byta nationalitet omgående. Sen kom snus, stå mot en husvägg på våren & sola och "tack tack". Annars är väl Sunes sommar Sverige summerat på 1.5 h, om man orkar titta.
9. En lattjo liten pryl: Kameran! Fyfan vilken kär vän. Den förevigar sånt som jag kommer att glömma.
10. Den här typen av förare är jag: Ögontjänare. Kör som en biltjuv emellanåt och låter mina passagerare bli ett med handtaget vid taket. Det är bäst att hålla i sig när det kommer tvära kurvor. Ibland slickar jag väggrenen också. Men dyker det upp en polis, så kör nog tant Eda fortare trots att hon slitit ut kopplingen på sin lelle golf.
 

Canon ftw!

Efter flera månaders överläggning bestämde jag mig slutligen för att köpa ett canon 50mm/f1.4 och det är ta mig fan det bästa jag gjort! Det är som gjort för porträttbilder! 
 När jag målade om garderobsdörrarna passade jag på att måla badrumsdörren i halvblank vit färg som liksom fångar upp ljuset från fönstret och gör det riktigt ljust och fint i badrummet - Där passar det perfekt att göra egna porträttbilder numer!
Och eftersom att ingen annan vill bli fotad så får jag fota mig själv.
FAN FIA, KOM HEM! HEM ÄR GÖTEBORG!
 

Pentagram harness

Jag köpte svarta resårband och ringar på Knappkarlsson häromdagen och gjorde en Pentagram harness efter att ha sett rock-rendezvous.de. Jag hade önskat lite smalare band men det fanns inga och det kliade i fingrarna att få göra en sådan här. 
Men Satan, vad jag svor genom den här skiten. Det var ju ett X antal nålar som gick åt till att hålla hop allting. Två gånger fick jag en nål under nageln. Hela kroppen är full av rivsår eftersom att jag var tvungen att pröva den innan jag sydde fast alltihopa.
 
En sån här sele kan man ha likväl utanpå kläder som under. 
Jag har en klänning här hemma som jag köpa förra sommaren och har liksom tyckt att den är tråkig upptill. Den här selen kommer ju väl till pass!

Jag insåg när jag tagit bilderna att jag satt selen utochin och att man kan se sömmarna. Fail.
Harness oändlighet. Fucking love it.
 
 

Det ljuva livet

1. Jag skippar luggen helt å hållet. Det var roligt i ungefär 2 veckor, sen insåg jag hur jobbigt det var att hålla den i trim. Och vem fan orkar platta den på morgonen? Det blir ju aldrig som man tänkt sig ändå. Den petar ju rakt ut oavsett hur man bär sig åt. #¤%&!
 
 
2. Jag inväntar ett nytt objektiv som mor min köpte i USA. Jag sparade 1300:- på det istället för att köpa det i Sverige. Då kanske det kommer selfies med "qvoalitté" här framöver.

(Jag hade så mycket skit på golvet runt i kring mig när bilden togs att jag var tvungen att sabotera bilden med underliga kanter.) 

3. Jag och min bästis har målat om både badrumsdörr, garderober och satt en förjävla snygg tapet på insidan av dem. Samma en kommer att sättas även på utsidan av dem. Bor man trångt så måste man se till planera utrymmen väl. Särskilt om man bor två. 
 
 
4. True Detective, en serie som finns på HBOnordic, visade sig vara nåt att lägga ögonen på. Hurra! 

5. Jag är sugen på att åka till Polen. Ska vi?

Biiiiird

Det här var så förbannat sött att den måste delas! <3
Alltså, hur går det till? 
 

8 ben är bättre än 2

Jag är inget big fan av spindlar, det skall erkännas. Men de blir förjävla vackra på bild. De är liksom vackra att titta på.
 Den här krabaten var betydligt mindre än vad den ser ut att vara. Sigma macro, jag tackar jag!
Jag kunde, trots min för taskiga syn, se den med blotta ögat. Den hade spunnit ett jättefint nät som inte riktigt gick att få fram på bild, doh!
Vilket jobb de gör! Helt perfekt byggda nästen som kryllar av små insekter att bli frulle. Gör om det om ni kan!

 

RSS 2.0