Det ljuva livet

1. Jag skippar luggen helt å hållet. Det var roligt i ungefär 2 veckor, sen insåg jag hur jobbigt det var att hålla den i trim. Och vem fan orkar platta den på morgonen? Det blir ju aldrig som man tänkt sig ändå. Den petar ju rakt ut oavsett hur man bär sig åt. #¤%&!
 
 
2. Jag inväntar ett nytt objektiv som mor min köpte i USA. Jag sparade 1300:- på det istället för att köpa det i Sverige. Då kanske det kommer selfies med "qvoalitté" här framöver.

(Jag hade så mycket skit på golvet runt i kring mig när bilden togs att jag var tvungen att sabotera bilden med underliga kanter.) 

3. Jag och min bästis har målat om både badrumsdörr, garderober och satt en förjävla snygg tapet på insidan av dem. Samma en kommer att sättas även på utsidan av dem. Bor man trångt så måste man se till planera utrymmen väl. Särskilt om man bor två. 
 
 
4. True Detective, en serie som finns på HBOnordic, visade sig vara nåt att lägga ögonen på. Hurra! 

5. Jag är sugen på att åka till Polen. Ska vi?

Kommentarer
Postat av: Amanda

Wow på klänningen och håret, himla fint! Älskar hårfärgen och frisyren.

Tror det är första gången jag kommenterar här faktiskt, är inte så bra på den biten när jag läser bloggar. Får bättra mig på det. Hur som helst så gillar jag din blogg skarpt!

Svar: Jag tackar jag! :D
Jag är också ganska dålig på att kommentera bloggar men jag försöker bättra mig. Det är lättare när folk använder mobilversionen av blogg. Annars måste man zooma ut och in för att se vad fan man har skrivit osv.
Ha det bra! :D
belaland.se

2014-07-13 @ 19:18:22
Postat av: Ellet

Åh! Och ja, vem orkar lugg?! Särskilt när det är varmt och svettigt, det är ju omöjligt att stylea pga blir fuktig och gör vadfan den vill! Och, super klänning! OCH, bästetapeten!! Jag vill också tapetsera dörrarna. Vi har furudörrar nu, vill måla badrumsdörren blank svart och ha mönster i speglarna. Måste bara försöka övertala sambon, maha.

Och, Krakow är så fint! Let's!

Svar: Slemmiga hårpartier i ansiktet är inte att föredra! Sen har jag en djävla virvel mitt i det där som slickar varje hårstrå åt varsin sida. Sett dum & dummare? Här har du lillasyrran.

Tack tack! :D
Äh. Övertala och övertala. Det blir alltid som hon vill ändå. Måla dörren bara. Vad ska han göra? Han vänjer sig ;)
belaland.se

2014-07-13 @ 21:15:09
URL: http://www.ellets.se
Postat av: sistah

Polen.....?

Svar: Det ska tydligen vara det nya Kroatien fast billigare ;)
belaland.se

2014-07-13 @ 21:29:57
Postat av: sistah

Polen.....?

2014-07-13 @ 21:30:00
Postat av: Miss Anthropia

Jisses vad snygg sminknig och outfit <3

Svar: Men tackar! :D
belaland.se

2014-07-18 @ 18:08:44
URL: http://www.missanthropia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0