Cursed be the day I was born

Jag citerar min pappa, som vid ett tillfälle fick se ett gammalt kort på sig själv när syrran hade gjort en frisyr på honom med 17 toffsar samtidigt som han grimaserar: "Men feån, skull'nt man ta livet av sig?"
Ungefär där befinner jag mig i nuläget då jag inser att jag i en strid har förlorat all ammunition och makt med ett personligt nederlag som påföljd.
 För att göra en lång historia: Jag har krigat om en p- plats ett par veckor, som sen visade sig vara rätt nummer på fel adress. I tron om att jag hade rätt (Varför skulle jag inte tro det när nummerordningen följer 1-150 men som någonstans i mitten följer samma nummer 2 gånger fast på olika platser) så ringde jag av ren ilska och vrånghet till p- bolaget och lappade en bil som ju stod på "min" plats. 4 gånger har jag ringt och fått bilen lappad. Nu sista gången stupade jag som en finne i Vinterkriget. I den här bilen fanns nämligen en "arg lapp" som hänvisade p- bolaget till betydligt kyligare klimat, med bevis att p- platsen faktiskt är hanses och nystades detta mysterium upp. Gosh. Nu måste jag sänka mig själv ytterligare i rännstenen och be om ursäkt för allt jag åsamkat vederbörande. Dessutom har jag varit besviken över att "min" p- plats legat så långt bort i från min egen port och det visade sig att min riktiga p- plats befann sig nästan utanför dörren. Double fail. 
Jag vill slå mot huvudet men vågar inte riskera större skador än jag redan har.
 
För att liksom förstärka min dumhet vill jag bara nämna att jag lyckades bränna ner vattenkokare hos en brukare idag, som hade ställt vattenkokaren på en platta som jag då satte igång i tron om att det var en annan. Vattenkokaren small till som en mindre bomb och jag duckade. Brukaren, åskådaren, ser på mig i tystnad med ögon stora som biljardkulor. Jag säger: "Ja-a, Bella från hemtjänsten här. Trevligt att råkas! Något annat jag kan hjälpa dig med?"
 
Det är nog läge att lägga sig på sängen i fosterställning.
Höjt!

Kommentarer
Postat av: Lilly

Åh det är som här med tävtt-tiderna. Någon annan har exakt samma nr som mig. Jag har 12. Och den andra har med 12 fast dom står i mindre siffror. Urkasst! Visst nu har jag aldrig tagit fel, men pinsamt värre om man skulle råka ta fel någon gång.

Svar: Förändring i det här nummersystemet måste förbättras! Och logiken!
belaland.se

2014-06-16 @ 08:11:06
URL: http://babydollsugardust.blogg.se/
Postat av: Miss Anthropia

Men!!! haha, shit vad jobbigt. Tur det hela är över och du kan ta nya tag :) Pluss att du nu har parkeringsplats nära ;)

Svar: Vilken pers! Jag kände mig så jävla dum men samtidigt inte. Jag fick ju vägbeskrivning till den andra p- platsen så vad fan ;POCH jag kan se bilen ifrån fönstret numer :D
belaland.se

2014-06-16 @ 09:59:51
URL: http://www.missanthropia.blogg.se
Postat av: Lilly

Håller verkligen med dig.

2014-06-16 @ 21:23:59
URL: http://babydollsugardust.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0