Döden står vid min sida

Genom livets gång har jag lyckats vara med om en del lustiga/olustiga sitautioner. Sist jag tvättade i tvättstugan nere i källaren, kom jag på granngubben (You know, the old man that is walking around in his clogs all night long och pratar skånska så bred att jag vill be honom spotta ut det han har i munnen) att stå vid mina kläder inne i tvättstugan medan jag hade varit borta. Jag reagerade av att dörren var öppen, då jag med all säkerhet hade låst den. Vad fan gjorde han där inne? Ingen aning! Jag hajade ju såklart till och då gick han ut därifrån. Öh, skumt förvisso, men det var inget mer med det. Den gången.
 Idag tvättade jag igen och den här gången kom jag ner i tvättstugan och upptäckte att min smutstvätt som jag sorterat på golvet nu låg i en korg vi har. WTF?! Jag hade både tröjor och underkläder där. Har gubben tagit i det där? STOPP! Låt mig inte spinna vidare på mina tankar kring vad han kan ha haft för fuffens för sig med mina kläder..
Cree- fucking- py! Fortsätter det så här så kommer jag att handtvätta kläderna i en kittel med en kvastdel. Sen ska jag köpa en vodou- docka, en ask knappnålar och gå på jakt efter personliga tillhörigheter. Då kan gubben hälsa hem till Skåne, i den grop som sägs grävas varje år.
 
--- 
 
Inte nog med det. Jag höll på att käka upp den här lilla skruven idag. Den hade tydligen trillat ur från gaffeln jag åt med. Vad otrevligt det var! Trodde först att det var en kindtand jag for och tuggade på.
"Det är nån som försöker döda mig". 
 

Kommentarer
Postat av: andreadolores

Men varför lämnar man smutsiga kläder i tvättstugan? Jag sorterar allt hemma & tar ner det & DIREKT in i tvättmaskinen. Då hinner ingen gubbe gräva runt i det. SMRT!

Svar: Jag har ALDRIG haft problem med tvättsituationer tidigare. Aldrig tänkt tanken ens. Och jag hade bara vittvätten kvar, vilket ju var några enstaka plagg som låg längst upp i högen och som hamnade på golvet för att det inte skulle glömmas bort helt enkelt.Men nu jävlar tänker jag göra som du hädanefter.
belaland.se

2014-03-05 @ 13:43:47
URL: http://andreadolores.blogspot.com
Postat av: Veronika

Nu tycker jag att du är lite elak mot Skåne..... Hehe

Men fan vad skumt, jag har haft en i huset som har stått och tittat på mig genom den lilla springan som fanns när dörren inte var riktigt stängd. Hade inte sett honom så jag gick i stort sätt på honom när jag skulle gå ut.... Hoppade till en del!

Svar: Inget ont om Skåne!Shit, vad kusligt ;( Man säger sig vara rädd för inlåsta psychokillers på psyket men man törs gå runt och bara vara bland folk när man inte ens vet vilka man möter! Weird argument och sjuk värld.
Jag är väldigt bra på att dra åt mig folk som är konstiga och beter sig ociviliserat. Är du också en "sån" eller?
belaland.se

2014-03-05 @ 20:53:14
URL: http://verrran.blogg.se
Postat av: Veronika

HAHA ja.
På baren igår var det en äldre.. konstig.. man.. Kanske 60 år!? Han kom fram och började spela luftgitarr UTAN att säga något, bara titta på mig. Så gick han, men kom fram kanske 7 gånger under hela kvällen och spelade luftgitarr eller gestikulerade en skål. Aldrig något ord och var bara framme i några sekunder varje gång. Om jag då sa något så svarade han inte, utan bara fortsatte spela med en intensiv blick.

Så jag kanske med är en "sån".. haha

Svar: haha! vad fan vad det för en dåre? nytt sätt att försöka impa på brudarna kanske. det låter som ett psyko to me ;P men det kan ju vara en del utav "spelet" också, om han nu är sån.
belaland.se

2014-03-09 @ 16:10:11
URL: http://verrran.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0