Ordning & reda

På sminkbordet föredrar jag ordning och reda, även om det sällan är så. Har man däremot förutsättningarna är chansen större att man faktiskt lyckas hålla det så. Samtidigt som jag gillar att saker & ting hålls i ordning, gillar jag att det jag har framme är snyggt också (Inredningstönt).
Istället för att köpa diverse burkar och grejer till detta ändamål, använde jag mig av tomma ljusburkar. Det vore ju förargligt att slänga dem eller låta dem vara en del av 3000 andra ljuslyktor jag har prytt min lägenhet med, även om de en gång var det.

 En liten inblick i mitt ytliga liv också. Jag vill tillägga att det som visas här är inte ens hälften av det jag har (Inget att skryta med). Facinerande att man kan köpa på sig så mycket skit egentligen. Skit som är helt underbart att kleta in ansiktet och som ju skapar en snyggare & roligare fasad. Som man brukar säga nowadays: Se ansiktet som en canvas och det du lägger på den, ska bli en tavla. Jag ser smink som något konstärligt och inte bara nåt för fåfängan.
Jag är som känt väldigt intresserad av färger och nöjer mig gärna inte med en färg. Ju fler desto bättre! Därav denna pennsamling. Därför tycker jag också att det är helt okej att större delen av min garderobs innehåll går i svart.
 
Jag ska, i ett annat inlägg, nämna penslarna från Real technique, som är de bästa jag någonsin använt! 

Kommentarer
Postat av: Veronika

Ja, jag behöver tips på bra penslar! Även en svart ögonskugga som verkligen blir svart och SITTER om du har det?
Den jag har nu blir svart, men man får en "rand" där ögonlocket viket sig, på kanske 1 timme. (Med primer under). Need help.

Svar: Det kommer under helgen :))Om jag ska vara brutalt ärlig så använder jag ALDRIG svart ögonskugga. Jag har använt det i globlinjen för att förstärka men bara svart skugga över hela ögonlocket har jag aldrig haft. Jag har en svart ögonskugga från Sugarpill och den är verkligen SVART. För din skull har jag nu målat hela ögonlocket med primer för att se hur den sitter ;P Kan inte tänka mig att den skulle sitta annat än bra då Sugarpill är helt utan tvekan de bästa skuggorna jag provat! :D
Vad använder du för ögonprimer? Jag har märkt att om jag är för snabb på med skuggan efter primern så kan skuggan sticka iväg men det har iofs bara hänt med mineralögonskuggorna.. Och mitt bästa tips är att trycka fast skuggan lite lätt och sen skugga ut den i kanterna. + Snåla med primern. Ha inte på för mycket. Jag hör av mig om testet ;)
belaland.se

2014-03-14 @ 14:31:54
URL: http://verrran.blogg.se
Postat av: FannyViola

Åh, vill botanisera!

Jag är världens mest stökiga människa, även när det gäller smink, så min kära mor håller på att omorganisera hela min lägenhet. Men mest tillfredsställande var det att få ordning på sminket <3

Svar: Vad gullig hon är! :DJag tror att man behöver ordning kring kosmetikan dels för att man använder det så ofta men också för att man behöver vara mer försiktig mer sakerna. Det ofta innebär små förpackningar som lätt försvinner, åker ner i golvet eller spills ut. Man vet av tusen års erfarenhet hur jävla jobbigt det är att städa upp en trasig ögonskugga. &/?!%.
belaland.se

2014-03-14 @ 20:42:48
URL: http://heysugarmagazine.se/fannywiola
Postat av: andreadoria

Ja, återkom gärna med omdöme om den svarta från Sugarpill! Jag är också intresserad - & medhåll gällande ögonskuggeprimer, utan det HATAR jag att applicera ögonskugga numera. It RULEZ!

2014-03-20 @ 10:09:48
URL: http://andreadolores.blogspot.com
Postat av: Skogsraah ☾

Åh vad mycket fin från nyx! Pennorna är ju bäst.

Svar: Läppennorna är några av de bästa jag har provat! Ett tag använde jag inte läppstift öht utan bara pennorna. De sitter som berg!
belaland.se

2014-03-22 @ 15:23:49
URL: http://skogsraah.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0