The formulas of death

Jag och mina vänner var på Truckstop Alaska igår för att titta på Tribulation. Ett bra band! Inga avancerade grejer dock och låtarna gick i samma stuk. Jag säger som Jimmie: "Två låtar hade räckt" men det var ändå svängigt! 
 Vi stötte på en utav killarna som sägs ska vara/- och är så där överdrivet "true" inom metalhorden (Hmpf) sa att det var "lite för mycket teater på scen", vad han nu ville jämföra Tribulation med - Ärevördiga Watain  
à la Shakespeare med en mörkare version av "Hamlet & Ofelia"- uppsättning månne? Det var ingen teater på scen igår ialla fall. Och om det var det så måste jag ha blundat hela spelningen. Gitarristen och basisten körde sitt race med headbanging and.. That was pretty much it.
 Jag undrar alltid varför spelningar med långhåriga dudes alltid blir så slaskiga. Man får ducka för halvtomma ölburkar och halvpackade grabbar som envisas med att sitta på sin polares axlar trots att de inte behärskar det. Det slutar alltid med blod och skrik. Som barn i en sandlåda med en plasthink.
Publiken var lika gles som mitt fjun på överläppen, som ju hade gjort en eventuell stagediving till rena självmordet. (Riktigt så illa var det iofs inte). Ovanligt mycket hipsters där dock. Emellanåt visste jag inte om jag var på kårkällaren eller inte men vad fan gör det. Folk är väl där av samma anledning oavsett..
 
Det var en bra kväll måste jag säga och jag säger det helt utan ironi. Thanks to Billy and Jimmie!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0