Fangtasia

En liten blandning av natt/- och dagsljus. Bilderna skulle jag ha tagit med ett annat objektiv men för tillfället har jag inget bra zoomobjektiv för inomhusbruk. Rekommendationer?
Det jag har kvar att göra nu är att sätta upp sänghimmeln (Det är ett jävla meck att borra i det här förbenade väggarna! Var än man borrar stöter man i armeringsjärn eller nåt. Haranger av svordomar kommer med detta!), sätta en hylla under samt lampor under den, trycka ut fotografier jag tagit, sätta dem i de tomma ramarna jag har och göra en riktigt stor tavla av ett svartvitt foto på naturen. Sen kan man dansa här!
Man kan få en viss känsla av att jag gillar svart, rött, vitt och grått/silver.. Inte helt fel dock.
 
Även om jag saknar rokokosoffan till döden, så sitter jag fan så mycket skönare i den här divanen i svart sammet.
 
Hittade dessutom en matta på vinden som jag hade precis när jag flyttade hit. Helt plötsligt gjorde den sig väldigt bra vid soffan.
 
Vi flyttade spegeln lite mer till höger och satte sen upp en liten gardin bredvid den för att liksom göra lite inredning av det hela. Det blev så jävla mycket bättre och den lilla biten gav mer plats här.
 
Marilyn Monroe ska defintivt bort. Ibland finner man saker som man inte fattar varför man har i sina ägor.
 
Jag har pyntat mina prydnadssaker med diverse accessoarer och döpt dem efter namn, för ensamma stunder. Hej Tård! Fan, vad fancy du är!

Kommentarer
Postat av: Angelica

Jättefint! :)

Svar: :D tack!
belaland.se

2014-05-20 @ 19:56:28
URL: http://www.whirlwind.nu
Postat av: Dad

Skitbra.....

Svar: Eller hur? :D
belaland.se

2014-05-20 @ 20:42:01
Postat av: sistah

Haha"dad"....

2014-05-20 @ 21:53:07
Postat av: Caroline

Supersnyggt!! :)

Svar: Tack :*
belaland.se

2014-05-21 @ 10:09:12
Postat av: andreadoria

Lovely! Mkt avundsjuk på sminkspegeln. Jag har noll plats för sådana utsvävelser, men hade älskat att ha en sådan. One day...

Svar: :D Sminkspegeln tar egentligen inte så stor plats men har man ingen plats är det nog mycket. Det underlättar definitivt den här proceduren av canvasmålning man gör i plytet om man har allt samlat på ett ställe. Jag hade inte orkat att ha allting i en låda eller i badrumsskåpet nu när jag vant mig vid detta :)
belaland.se

2014-05-21 @ 10:38:25
URL: http://andreadolores.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0