10, 9, 8, 7, 6, 5...

Det tjatas och det skrivs om politik nu - Med all rätt! Även om jag är urless på det för tillfället, så är politik viktigt och det känns viktigare i år än någonsin!
Hur många procent ska Sverige"demokraterna" få och kommer F! in i riksdagen? Blir det en rödgrön regering eller kommer alliansen att fortsätta föra Sverige bakåt och dess invånare bakom ljuset? 
Nedräkningen har börjat och det pirrar i magen. Blir det champangefrukost eller svepa en sjuttis?

 Pajkastningen är ett faktum. Paj full i skit! 

* Löfvén är för kort för TV och uttrycker sig inte politiskt korrekt i radio. Du har inte råd med några simpla misstag! Du vet hur det gick för Sahlin och toblerolen.. 
*Reinfeldts flint glänser som aldrig förr (Jag undrar om inte hans städerska har varit där och polerat också). För ju fulare man är på insidan, ju viktigare blir utsidan.
* Grynet tog ingen skit - Och det gör inte Schyman heller!
* Jonas Sjöstedt slår näven i bordet och säger STOPP för skatteparadis och vi (Samhället är uppbyggt på ett "vi" och inte ett "jag") är inte till salu!
* Fridolin är stundtals vis som en gammal bonde och andra lika rädd som den bonden jagar. Ska du höger eller vänster?
* Jan Björklund värnar om skolan, säger han, men gör allt i sin makt för att förgöra den. Way to go, you My- smile- says- that- I- like- underaged- boys.
* Göran Hägglund, din Judas. Vad skulle kärleksgurun Jesus säga om allt detta? There ain't no love in this air! Jag hoppas att man slutar sympatiröstar på det här låtsas- partiet som du bedriver.
* Annie Lööf.. Om jag ändå kunde begripa vad du säger.
* Jimmie Åkesson är bra smart som ger sig på pensionärerna. De vill leva kvar i det "forna" Sverige, för de minns inget annat! Det vore ju dock synd att tro att äldreomsorgen skulle bli det minsta bättre med det här partiet i täten. Alliansen förstörde äldreomsorgen, inte invandrarna.
Ägna mindre tid åt historia och mer åt matematik & religion istället, så kanske det kommer fram en mer vettig kalkyl än den som är. Börja med kulramen vettja.

Och Borg som sägs ha "räddat" Sveriges ekonomi, men på bekostnad av merparten svaga (Dvs sjuka, arbetslösa, äldre, lågavlönade, ensamstående etc) i samhället medan de rika kunde roffa åt sig ännu mer. 
Han räddade inte Sveriges ekonomi, han räddade sin egen bl a. Men inte bara för att vi befann oss i en ekonomisk kris, utan för att det är den politik de bedriver. Det är deras ideologi. De förstörde välfärden. Och jag vill ha den tillbaka!
 Han är en av dem som fått dig arbetslös, håller dig fortsatt arbetslös och med mindre möjligheter att skaffa ett värdigt jobb med en värdig lön. Praktikplatser och andra diverse sysselsättningar utan lön är INTE ett jobb! Det är slaveri! Hör du det?! 
 Hur kan man vilja ha ett sånt samhälle? Majoriteten av oss är ju knegare, "medelklass". Vi passar inte in i allianspolitik! Kungafamiljen, Madicken.. De passar kanske in där. Men vi, majoriteten, är snarare de som säljer karameller till rikemansungar än tvärtom.

Så, nu sjunger vi: Sista dansen med alliansen!
 

Kommentarer
Postat av: Maddis

Hurra!!!

Svar: :D :D
belaland.se

2014-09-10 @ 07:21:55
URL: http://sindrobe.se
Postat av: Veronika

Håller med. Så jävla bra skrivet!

Svar: :D jag såg länken! Tack för det!
belaland.se

2014-09-11 @ 20:51:15
URL: http://verrran.blogg.se
Postat av: Lilly

Hell yeah!

Svar: Jag tror fan i mig att det blir champagne! :D
belaland.se

2014-09-12 @ 00:02:12
URL: http://saxros.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0