Urtekram - cleansing lotion

En nyfunnen vän i no poo- världen - Urtekrams cleansing lotion. Perfekt för sminkborttagning! En ganska kort och inte alltför dålig INCI, vegan, ej testad på djur (Leaping bunny) och den gör sitt jobb, dvs att den gör rent. Den lämnar dessutom huden med en naturlig återfuktade känsla. Många andra rengöringstvättar tar bort allt och lämnar huden torr.
Urtekrams lotion har ett helt överkomligt pris (Ca 59:-), är dryg och luktar egentligen inte jättemycket men ändå lite örtigt. Jag avråder dock att använda den kring ögonen - Sveda & värk! 
 Jag använder mineralsmink till bas och har tidigare använt Anne Marie Börlind ZZ sensitive cleansing milk men den har tyvärr lämnat en hel del sminkrester och är dessutom väldigt dyr.
Den här produkten rekommenderas starkt! Beställs utan frakt på nätet.
 
Betyg:
 
 

Kommentarer
Postat av: andreadoria

Kör du OCM alls längre? Hur fota & hur gör du - fortfarande hela baletten med varma handdukar & grejer? Jag försöker ju förenkla processen för att orka :D Dock bara gett det några veckor så resultatet återstår att se.

Svar: Jag har faktiskt börja göra det varje kväll sen jag läste ditt inlägg och lagt till tee tree :D Och jag har fan blivit finare i hyn. Nu är den i nåt tillstånd där finnar brutit ut och porer lite synligare men jag tror att det är själva övergången till det bättre :)Jag tvättar ansiktet som vanligt, bort med skit, sen OCM en liten stund och tar sen en varm handduk och torkar av lite för att få ur oljan ur porerna men jag lägger handduken över ansiktet typ 10 sekunder tops, sköljer ur handduken 3 gånger. Tänkte nog börja använda microfiberduk och se hur det funkar att torka bort oljan med. Oljan måste väck helt, annars blir ytan för fet för smink har jag upptäckt ;/
Vi får ge det här ett tag men jag tror på det! :D
belaland.se

2014-09-15 @ 11:48:06
URL: http://andreadolores.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0